+36 70 396 54 80

+36 70 396 54 80

Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9:00 – 17:00 Szerda: 9:00 – 19:00, Szombat – Vasárnap: Zárva

+36 70 396 54 80

Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9:00 – 17:00 Szerda: 9:00 – 19:00, Szombat – Vasárnap: Zárva

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

AZ ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

Cégnév: ROSE HAIR STUDIO KFT.

Cím: 2400 Dunaújváros Szilvás u. 7/A. 5.a
Adószám: 28736084-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-031270
Telefonszám: +36703965480
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Székesfehérvári Törvényszék Cégbíróság

Email: rosehairstudio25@gmail.com ,  jk.christina17@gmail.com

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
A rosehairstudio.hu látogatóinak, felhasználóinak, a Szolgáltatások igénybe vevőinek (továbbá Felhasználók, Ügyfél) kiszolgálása., cikkek, tájékoztatások küldése hírlevélben a kifejezetten ehhez hozzájárulásukat megadó Felhasználók számára.

A Szolgáltató, mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát, melyben magánszemélyeknek nyújt Szolgáltatást. Továbbá kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelése megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Jelen Adatkezelési Tájékoztatóban Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználókat személyes adatainak kezelésével kapcsolatos rendelkezéseiről, adatkezelési elveiről. Bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott, és betart. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény)

  1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (Katv.)

  2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.)

  2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.)

  2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról

  2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról

  2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.)

  2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és azinformációszabadságról (Infotv.)

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos adatkezelése az érintettek önkéntes hozzájárulásán alapul. (Lsd. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az érintett hozzájárulása)

ALAPELVEK AZ ADATKEZELÉS SORÁN

Szolgáltató www.rosehairstudio.hu címen elérhető szolgáltatásának adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők minden oldal alján.

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Szolgáltató weboldalain mindenki önszántából tud regisztrálni cégként vagy természetes, cselekvőképes 18. életévét betöltött személyként és regisztrációjával elismeri, hogy csakis saját adatait adja meg, tehát nem regisztrál más nevében.

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és a kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig. Személyes adat csak megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel kezelhető. Az érintettet – egyértelműen, közérthetően és részletesen – tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

A kezelt személyes adatoknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

-felvételük és kezelésük tisztességes és törvényes;

-pontosak, teljesek és ha szükséges időszerűek;

-tárolásuk módja alkalmas arra, hogy az érintettet csak a tárolás céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

Korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jel alkalmazása tilos. A személyes adatok akkor továbbíthatók, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatók össze, ha az érintett ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek. 

AZ ÉRINTETTEK KÖRE

A weboldal látogatói, felhasználói, a szolgáltatások igénybe vevői.

A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE ÉS RENDELTETÉSE

A Felhasználók önkéntes adatszolgáltatásuk során az alább felsorolt adatokat adhatják meg.

Kapcsolattartás és üzenetküldés céljából: név, e-mail cím, telefonszám, igényelt szolgáltatás, üzenet, melyeknek célja a hatékonyabb kommunikáció.

Hírlevél feliratkozás céljából: regisztráció alkalmával név, e-mail cím megadására vannak kötelezve az ügyfelek.

Ingyenes tanácsadás telefonon: keresztnév, utónév, e-mail cím, telefon

Facebook hirdetés: név, e-mail cím, telefonszám,

Kamerás adatkezelés
Adatkezelő a szolgáltatás nyújtásának helyszínének meghatározott területein vagyonvédelmi célból kamerás megfigyelést folytat. 

AZ ADATKEZELÉS MÓDJA

Az adatszerzés biztonságos folyamata
A Szolgáltató elkötelezett Felhasználói személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

-Az adatgyűjtés online feliratkozáson keresztül valósul meg. Az adatok tekintetében mindenki csak saját valós adatait adhatja meg (más helyett nem regisztrálhat) valamint a feliratkozás során lehetősége van feliratkozni hír- és reklámlevelekre is, melyeket kifejezetten tevőleges magatartással tehet meg, továbbá bármelyik kiküldött e-mail alján lévő link segítségével vagy postai úton le tud iratkozni a hírlevelekről.

– Telefonhíváson, keresztül is bekérhető árajánlat a leendő vagy meglévő ügyfél részéről, melyben többnyire e-mailen kap választ, tájékoztatást.

Az adatok marketing célú felhasználása
Hírlevelet vagy egyéb, Szolgáltatásokat, ajánlásokat tartalmazó levelet Szolgáltató kizárólag abban az esetben küld, amennyiben ahhoz a Felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárult a  regisztráció során megadott e-mail címével. A levelekről való leiratkozás bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az e-mailekben elhelyezett link segítségével vagy postai úton.

AZ ÉRINTETTEK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

Tartalom és információ megosztás
A Felhasználó által megadott tartalomért kizárólag a Felhasználó vonható felelősségre.

Tájékoztatás
A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által, az adott szolgáltatással összefüggésben kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, az általa kezelt, illetve az általa megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Valamint az esetleges adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 30 napon belül adja meg a kért tájékoztatást, az adott szolgáltatás Felhasználási Feltételeiben illetve az általa megjelölt elérhetőségeken.

Bíróság, ügyészség, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetve jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkereshetik Szolgáltató -t tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett. Szolgáltató a megkereső szerv részére – amennyiben az a pontos célt és az adatok körét megjelölte – a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat rendelkezésre bocsátja.

Adatok módosítása, törlése, zárolása
A Felhasználó bármikor módosíthatja vagy kérelmezheti személyes adatainak helyesbítését törlését vagy zárolását az itt meghatározott elérhetőség(ek)en és mód(ok)on (pl. e-mail útján). A Felhasználó személyes adatait törli a Szolgáltató, ha kezelése jogellenes; az adatkezelés célja megszűnt; vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt; azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte; vagy ha az adatkezelés hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható –, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki.

A Szolgáltatás megszűnésével – a jogszabályokban előírt (pl. számlázási) kötelezettségek teljesítéséhez szükséges adatok kivételével – Szolgáltató törli a szolgáltatás Felhasználóinak a konkrét szolgáltatáshoz kapcsolódóan kezelt személyes adatait. A Szolgáltatás átnevezése, átalakítása, más szolgáltatással való egyesítése nem jelenti a szolgáltatás megszűnését.

Törlés helyett Szolgáltató zárolja az adatokat akkor, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adatot kizárólag addig kezeli Szolgáltató, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárja.

A gazdasági reklámot tartalmazó közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés küldéséhez adott hozzájárulás megkeresés-típusonként (pl. hírlevél stb.) külön-külön bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható a levelek alján. A Felhasználási Feltételekben és Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott esetekben – a jogszabályok adta keretek között – a hozzájárulás visszavonása után a Szolgáltatás nem vehető igénybe. A hozzájárulás visszavonása más esetekben nem jár a Szolgáltatás igénybevételének (pl. regisztráció) megszüntetésével.

Tiltakozás személyes adat kezelése ellen
A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag Szolgáltatóra vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges.

Ha Szolgáltató a Felhasználó tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és az esetleges adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett Felhasználó személyes adatát korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Ha az adatkezelést (pl. számviteli) törvény rendelte el, az adatkezelő a Felhasználó adatát nem törölheti, viszont a személyes adatot nem továbbítja az adatátvevő részére, ha a tiltakozással egyetértett, vagy bíróság a tiltakozás jogosságát megállapította.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK
Szolgáltató jogosult a Felhasználási Feltételek és Adatkezelési Tájékoztató egyoldalú módosítására. Amennyiben Szolgáltató a jelen oldalt módosítja, frissíti, a módosítás a közzétételtől automatikusan érvénybe lép. Ezért felhívjuk a weboldal látogatóinak figyelmét, hogy a weboldalon lévő legfrissebb változat elolvasását végezzék el.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Cégnév: ROSE HAIR STUDIO KFT.

Cím: 2400 Dunaújváros Szilvás u. 7/A. 5.a
Adószám: 28736084-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-031270
Telefonszám: +36703965480
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Székesfehérvári Törvényszék Cégbíróság

Email: rosehairstudio25@gmail.com ,  jk.christina17@gmail.com

A weboldal bármilyen jellegű használata esetén az itt közzétett Felhasználási Feltételek érvényesek a weboldalt látogatók részére (függetlenül attól, hogy regisztráltak-e vagy sem) és magával vonja az alábbi Felhasználási Feltételek elfogadását.

A Szolgáltató reméli, hogy sok hasznos információ található a weboldalon, de az olvasóknak mindig szem előtt kell tartaniuk, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakember által elvégzett munkát.

A weboldalon található információk felnőtteknek szólnak. Ezen kívül az oldalakon található információért semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltató. Az olvasó felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze az információkat. Ezekért az információkért, mint ahogyan bármilyen más – akár a Szolgáltatótól, akár mástól származó – az internetes weboldalon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltató.

Az összes weboldalon található valamennyi leírt, vagy kimondott stb. információra érvényesek az alábbi feltételek. Aki ezeket meglátogatja, az ráutaló magatartásával automatikusan elfogadja az összes itt leírt feltételt, melyek időről időre megváltozhatnak. Bármelyik internetes oldal aljáról elérhetőek a Felhasználási Feltételek.

A Szolgáltató a leírtak ismeretét természetesnek veszi, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. Az oldalon megjelenő népszerűen használt fogalmakat (például website, weboldal, link, honlap, e-mail stb.) külön nem magyarázza el, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekinti, és természetesnek tartja, hogy az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét ismeri az olvasó, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó. Aki elhagyja a honlap bármelyik oldalát és más internetes honlapra kerül, akkor ott más feltételek a mérvadóak.

Szerzői jog

Minden szerzői jog vagy szellemi tulajdonjog a honlapon található bármely szöveg, kép és más anyaggal kapcsolatosan Szolgáltató tulajdonát képezi.

ROSE HAIR STUDIO

Kedves Vendégeink!

Szalonunkban csak
előre egyeztetett időpontban
tudunk vendégeket fogadni.

Időpont foglalása csak telefonon lehetséges:

+36 70 396 54 80